Valitse sivu

Hermanni Haljala nuori enduron MM-kuljettaja – koulukiusatusta voittajaksi

Racegear on ylpeä ilmoittaessaan kumppanuudestaan Hermanni Haljalan kanssa. Haljala, joka on sekä menestyvä enduron MM-tason kilpailija että aktiivinen koulukiusaamisen vastustaja, edustaa Racegearin arvoja: yhteisöllisyyttä ja yhteiskuntavastuuta

Näytä yrityksesi tuki urheilijalle ja koulukiusaamisen kitkemiseen

Racegearin tarjoaa osaamistaan Hermanni Haljalan tueksi viestintään ja digimarkkinointiin, tavoitteena lisätä Hermannin ja hänen kumppaneidensa näkyvyyttä verkossa. Tämä tarjoaa sinunkin yrityksellesi mahdollisuuden näkyä hyvässä, moottoriurheilun yhteydessä.

Tuotamme Hermannin uran ja kumppanuuksien tueksi viestintää, joka vahvistaa vaikuttavuutta koulukiusaamisen vastaisessa työssä.

Tehokas viestintä ja digitaalinen markkinointi auttavat Hermannia saavuttamaan tavoitteensa ja inspiroi myös muita urheilun sekä hyvien tekojen kautta.

Koulukiusatun tie enduron kautta MM-urheilijaksi ja nuoreksi yrittäjäksi

Hermanni Haljalan kokemukset koulukiusaamisesta ovat muovanneet hänet yrittäjäksi, menestyväksi enduron MM-sarjan kuljettajaksi ja koulukiusaamisen vastaisen työn esikuvaksi.

Kiusaamisen synnyttämistä vaikeista ajoista huolimatta Hermanni löysi endurosta paitsi turvapaikan myös ystävyyden ja ammatin. Tutustu Hermannin tarinaan.

Racegear tukee Hermannin missiota tarjoamalla viestinnän ja markkinoinnin asiantuntemusta, levittäen tärkeää sanomaa ja edistäen positiivisempaa ympäristöä lapsille. Haluamme tarjoa oman panoksemme näin koulukiusaamisen kitkemiseen ja nuorten hyvinvoinnin tueksi

Yhteistyön merkitys yrityksille

Racegear näkee Hermannin kumppanuudessa tilaisuuden paitsi tukea lahjakasta urheilijaa, myös osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun. Hermannin tarina ja sitoutuminen toimii esimerkkinä siitä, miten moottoriurheilu ja yhteiskunnallinen vastuu voivat kulkea käsi kädessä.

Lähde tekemään hyvää Hermannin kumppanina

Racegear kannustaa muitakin yrityksiä tukemaan Hermannin matkaa.
Yhteistyö ei ainoastaan tue Hermannin tavoitteita, vaan se myös vahvistaa kumppaniyritysten yhteiskunnallista vastuuta ja näkyvyyttä.

Yhteistyö Hermannin kanssa on osa yritysten laajempaa sitoutumista positiivisten muutosten edistämiseen urheilun ja yhteiskunnallisen vastuun kautta. Lue lisää Hermannin tarinasta ja yhteistyöstä yritysten kanssa.

 

Hermanni Haljala, Puoli Seitsemän, YLE Areena

Katso Hermannin hieno esiintyminen YLE Puoli Seitsemän lähetyksessä

Enduro-kuljettaja Hermanni Haljala käänsi lapsuuden kiusaamiskokemukset voimavaraksi. Juontajina Ella Kanninen ja Mikko Kekäläinen.

Katso ohjelma tästä YLE Areenasta