Valitse sivu

Miten digi tukee urheilijan ja yrityksen yhteistyötä?

Haluat kenties auttaa nuorta kuljettajaa urallaan eteenpäin, mutta digimarkkinointi tässä yhteydessä on vieraampaa?

Yhteityömahdollisuuksia on rajattomasti niin verkossa kuin sen ulkopuolella. Yksi helpoimmista ja vaikuttavimmista keinoista on yhteistyön esiin tuominen verkkosivuilla ja somessa.

Yhteistyö esiin urheilijan sivuilla

Tähän on monia tapoja. Otsikkokuvassa näkyy Tuukka Hallian sivuilta löytyvät kumppanit. Tuukan sivuilla logoista pääsee suoraan kumppanien sivuille.

Tämä on toki vain yksi osa hyödyllistä kumppanuutta. Verkossa ja sen ulkopuolella tehdään Tuukan ja kumppaneiden kesken paljon muutakin mielekästä.

Paljon on yritykset kuitenkin jättävät vielä mahdollisuuksia hyödyntämättä.

Tuki urheilijalle näkyviin yrityksen sivuilla

Nuorta urheilijaa kannattaa tuoda esiin yrityksesi viestinnässä eri tavoin. Tässä Racegear voi auttaa niin yritystä kuin urheilijaa. Näin saadaan nostetta niin yritykselle kuin urheilijalle.

Monelle yritysjohtajalle laajempi verkon ja digin hyödyntäminen urheilija-yhteistyössä voi olla vielä vierasta. Haluaisitko tietää, miten yritys ja kuljettaja voisi saada yhteistyöstä verkossa aikaan enemmän?

Ota yhteyttä niin katsotaan, miten voisitte hyödyntää yrityksesi ja urheilijan verkkosivuja ja muuta digiä vahvemmin  yrityksesi ja nuoren urheilijan eduksi.

Ota yhteyttä info@racegear.fi tai soita p. 0405 461 461

Ota yhteyttä

0405 461 461

Email

info@racegear.fi

Facebook

facebook.com/racegear.fi

 

Laita viestiä